ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Αχιλλέας και Μελίκη

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της ουράς μεταξύ του Αχιλλέας Νάουσας και της Μελίκης.

Ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν έναν σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε στο 53' για τον Αχιλλέα ο Καραμεταξάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπράτση και χέρι αμυντικού της Μελίκης.  

Στο 76' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, όταν σε σέντρα - σουτ του Τεγούση ο Κερμανίδης μπλόκαρε τη μπάλα όμως ο διαιτητής θεώρησε ότι αυτή πέρασε την γραμμή της εστίας του Αχιλλέα.

Έντονες διαμαρτυρίες υπήρξαν και από τις δύο ομάδες προς τη διαιτησία των Ιασωνίδη, Πίτου και Τράντου, με αποκορύφωμα τις φάσεις που προήλθαν τα δύο γκολ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.: Κερμανίδης, Βακαλίδης, Σαμαράς (79' Γιαμαλίδης), Μάραντης, Καραμεταξάς, Κελεσίδης, Μίσκος, Σαξώνης (90' Κουτσουπιάς), Μπράτσης, Τασιώνας (57' Λαμπρίτσιος), Παπατάνος (65' Δημητρίου).

ΜΕΛΙΚΗ: Τσιώμος, Τραούδας, Ντόβας, Τεγούσης (85' Μάρκου), Μαμουτόπουλος, Κακαγιάννης, Πιτσάβας, Λουμάνι, Παρσόπουλος, Τσουμπισιούδης (61' Κίτσα), Περπερίδης (69' Καραγκιοζόπουλος).