ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σοκ στις καθυστερήσεις για το Ροδοχώρι στο Μακροχώρι

Ένα παιχνίδι... γκραν γκινιόλ έγινε στο γήπεδο του Μακροχωρίου, όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με το πρωτοπόρο Ροδοχώρι, σε ένα ματς με αρκετές διαμαρτυρίες και ένταση στο φινάλε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Πατσιαβούρας έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, μετά από βαθιά μπαλιά του Πίκου και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Μπρέγκου από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από αδράνεια της άμυνας του Μακροχωρίου.

Στην επανάληψη οι Ροδοχωρίτες μπήκαν καλύτερα και στο 72' έκαναν την ανατροπή, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρέγκου, το οποίο κέρδισε ο Μουρουζίδης! Την υπόδειξη έκανε ο βοηθός διαιτητή με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε παράβαση.

Στο τελευταίο τέταρτο του ματς το Μακροχώρι πίεσε ασφυκτικά, εκμεταλλευόμενο και την οπισθοχώρηση του Ροδοχωρίου και στο 85' σε μια φάση διαρκείας είχε δοκάρι με τον Πατσιαβούρα!

Τελικά, στις καθυστερήσεις του αγώνα οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέφεραν καρπούς, με τον Ηλιάδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με γυριστή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 2-2!

Να σημειωθεί ότι πάνω στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε ο σκόρερ της ισοφάρισης του Μακροχωρίου, καθώς κάτι είπε στον βοηθό, ενώ στη συνέχεια και ιδιαίτερα μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε μγάλη ένταση!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαλούτας με βοηθούς τους Γαβρά και Παζαρτζικλή.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Τσιμπρής, Δημητριάδης, Δαλήγγαρος, Ηλιάδης, Τσιάμπας, Βύζας (55' Τσακαλίδης), Πίκος, Χολέβας (46' Γκιλιόπουλος), Πατσιαβούρας, Λιλιόπουλος, Βοργιατζίδης.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος Ν. (64' Κοτζαχρήστος), Λίπε, Μισαηλίδης, Ασλάνογλου, Μαγγίζης (46' Ρίσσου), Μπρέγκου (80' Τενεκετζή), Πατατούκας (85' Μισιρλίδης), Μουρουζίδης, Ουέλινγκτον, Νίκου.