ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σημαντικές επαφές του προέδρου της ΕΠΣΗ Στ. Μουρτζίλα στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρέθηκε το διήμερο 8 και 9 Φερουαρίου, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας.

Την Παρασκευή μετείχε της επιτροπής Υγείας της ΕΠΟ, όπου συζητήθηκαν σοβαρά θέματα, ενώ το Σάββατο, στην γιορτή της ΕΠΣ Αθηνών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FOOTBALLLEAGUE Λεωνίδα Λεουτσάκο, από τον οποίο ζήτησε να πιέσει ,ώστε να ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων, προκειμένου οι ομάδες και ιδιαίτερα αυτές τα Γ΄Εθνικής (βλέπε ΒΕΡΟΙΑ, Αγκαθιά), να γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι,ώστε να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Επίσης ο πρόεδρος είχε επαφή με ανθρώπους της φαρμακοβιομηχανίας του προέδρου του μπασκετικού ΠΑΟ Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για πιθανή χορηγία τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, με ανταπόδοση την χορήγηση φαρμακευτικού υλικού για τα σωματεία της δύναμής της.

Το βράδυ του Σαββάτου στην γιορτή της ΕΠΣ Αθηνών, στην οποία ήταν καλεσμένος, βράβευσε μέλη της Ένωσης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ έκανε τη ν παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση, η οποία συνοδευόταν και από φωτογραφίες από την εκδήλωση, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, τον διεθνή παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ηλία Ατματζίδη κ.α.

Στην ανάρτησή που αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο και φίλο Παναγιώτη Δημητρίου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών για την εξαιρετική γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν και παραβρέθηκα ως καλεσμένος, μαζί με "ιερά τέρατα" της ιστορίας του ποδοσφαίρου της χώρας, όπως ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, ο Χουαν Ραμόν Ρότσα, ο Άγγελος Μπασινάς κ.α. Παναγιώτη ευχαριστώ για το ότι μου έκανες την τιμή να βραβεύσω μέλη της Ένωσης σας. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την φιλοξενία στην Ημαθία»