ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διευκρινιστική δήλωση Ν. Λιολιόπουλου

Από τον υπεύθυνο τύπου του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω δήλωση:

«Ως υπεύθυνος τύπου του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ως ένας από αυτούς που συνέταξαν την ανακοίνωση-διαμαρτυρία  του ΠΑΟΚ  για την αγνόηση της ομάδας μας από τον Π.Γκυρινη, που σε κάποιους ενδεχομένως  να φάνηκε πολύ σκληρή, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω μερικές διευκρινήσεις, επειδή είμαι απόλυτα βέβαιος πως τη δήλωση αυτή θα προσπαθήσουν κάποιοι να την εκμεταλλευτούν πολιτικά.

Η αποστροφή του λόγου του Παναγιώτη Γκυρίνη κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του ψηφοδελτίου του, σύμφωνα με την οποία «είναι κρίμα για την πόλη να μην έχει ποδοσφαιρική ομάδα», δικαίως προκάλεσε τον θυμό όλων όσων προσφέρουμε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, την μόνη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης αυτής κάθε αυτής, αν υποθέσουμε πως το Καψοχωρι είναι ξεχωριστό χωριό( κατά τη γνώμη μου δεν είναι).

Είναι αλήθεια πως στην πολύ σωστή παρατήρηση του καλού δημοσιογράφου από τη Βέροια Αντώνη Χατζηκυριακιδη (για την οποία αισθάνομαι την ανάγκη ως μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ να τον συγχαρώ και δημόσια), ο κ.Γκυρίνης προσπάθησε να διορθώσει την άστοχη δήλωση αυτή, λέγοντας πως αναφερόταν στην ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας που δεν υπάρχει ουσιαστικά, αφού η διοίκηση του δήμου την απαξίωσε.

Θα ήθελα να κάνω γνωστό πως ο κ. Γκυρίνης βρέθηκε στο γήπεδο φέτος σε τουλάχιστον τρείς αγώνες της ομάδας του ΠΑΟΚ τους οποίους  παρακολούθησε δίπλα μου στην κερκίδα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την μπάλα που παίζει, αφού και ο ίδιος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου όπως μου έλεγε.

Αντίθετα ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν ήρθε σε κανένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ, και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πατήσει ούτε μια φορά το πόδι του στο γήπεδο της πόλης να δει την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι αθλητές  όλων των αθλημάτων, όπως έκανε ο Γ.Σπυρίδης. Επίσης δεν θυμάμαι πλην του κ. Παπαδόπουλου, κανέναν από τους δημοτικούς συμβούλους Αλεξανδρείας της παράταξης Δημητριάδη, να έχει έρθει έστω και μια φορά να στηρίξει έστω με την παρουσία του την ομάδα μας. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η διοίκηση Δημητριάδη δεν βοήθησε ούτε κατ΄ ελάχιστο την ομάδα του ΠΑΟΚ φέτος και από ότι γνωρίζω κανέναν άλλο αθλητικό σύλλογο. Καλώ να με διαψεύσει τον οποιοδήποτε ασχολείται με την διοίκηση αθλητικού συλλόγου, σε οποιοδήποτε χωριό του δήμου.

Επίσης θα ήθελα με πόνο ψυχής να εκφράσω το παράπονο μου πως ούτε και οι φίλαθλοι τη πόλης αγκάλιασαν την ομάδα μας και ελάχιστοι ήρθαν να την δουν να αγωνίζεται, παρότι έχει να λέει όλη η ποδοσφαιρική Ημαθία- και όχι μονό- για την μπάλα που παίζει και για τα αμέτρητα ρεκόρ που έχει καταρρίψει φέτος

Κλείνοντας οφείλω να διευκρινίσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως ΔΕΝ στηρίζω την υποψηφιότητα του Π. Γκυρίνη και πως τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις.

Ευχαριστώ».