ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πήρε την νίκη η Αγκαθιά, σε ουδέτερο γήπεδο ο τίτλος

Σε ουδέτερο γήπεδο θα λύσουν τις διαφορές τους ο ΠΑΟΚ Αλ. και η Αγκαθιά μιας και οι δεύτεροι κέρδισαν με 3-0 μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ Αλ. και έστειλαν το παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα.

Το σκορ για την ομάδα της Αγκαθιάς άνοιξε στο 31΄ ο Ζαρογιάννης με δυνατό σουτ ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 42΄ αλλά ο Φωτιάδης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιωακειμίδη στο 42΄ καθώς στο πέναλτι που εκτέλεσε ο τερματοφύλακας της Αγκαθιάς απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 69'  ο Λίτσι με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2 ενώ το τελικό 0-3 έκανε ο Σιδηρόπουλος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο τελικός θα μεταφερθεί σε ουδέτερο γήπεδο με αυτό της Νάουσας να είναι το επικρατέστερο ενώ αναμένεται να οριστεί για μεθαύριο Τετάρτη.

ΠΑΟΚ ΑΛ.: Ευαγγελόπουλος, Κούκλας Αρ., Μπεκτάς, Μπουκλάς Γ., Αθανασιάδης (53΄ Χαρισούδης), Καρατάσιος (51΄ Κίτσας Ν.), Φωτιάδης, Πατατούκας (60΄ Καραντουλαμάς), Ζωγράφος, Πετράι (73΄ Κούκλας Χρ.), Αργυρόπουλος
ΑΓΚΑΘΙΑ: Ιωακειμίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπασυμεών, Παντελίδης, Ξαγοράρης, Πέτκος, Ζαρογιάννης (76΄ Βούλγαρης), Μοσχόπουλος, Λίτσι (70΄ Αντωνίου), Ιορδανόπουλος, Κίτσας Ευγ. (70΄ Σιδηρόπουλος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «Κ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (21/5)...