Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στο Μακροχώρι ο Θανάσης Παπαστέργιος

Στο Μακροχώρι ο Θανάσης Παπαστέργιος

Λίγες μέρες έμεινε χωρίς ομάδα ο Θανάσης Παπαστέργιος.

Όπως έγινε γνωστό ο Θανάσης Παπαστέργιος θα είναι ο νέος τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας του Μακροχωρίου, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει την οργάνωση όλης της ομάδας από την πρώτη ομάδα μέχρι τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Μακροχωρίου:

«Η διοίκηση του Μακροχωρίου ανακοινώνει την πρόσληψη του Θανάση Παπαστέργιου στην θέση του Τεχνικού υπεύθυνου με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΘΕΤΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ

Κάλεσμα στους εκπροσώπους του τύπου αλλά και στον κόσμο έκανε η διοίκηση του Μακροχωρίου με σκοπό την οριοθέτηση των στόχων της διοίκησης μετά την πρόσληψη των Κώστα Αραμπατζή και Θανάση Παπαστέργιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Μακροχωρίου:

«Η διοίκηση του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ σας προσκαλεί την Δευτέρα (24/7) το βράδυ στις 21:00 στην αίθουσα του Δημαρχείου Μακροχωρίου με σκοπό την ενημέρωση των εκπροσώπων του τύπου και των φιλάθλων για τους στόχους της ομάδας μας».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS