ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Η συνέντευξη τύπου του τελικού

Συνέντευξη τύπου παρέθεσαν οι δυο φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Είναι η πρώτη φορά που η διοργανώτρια αρχή παίρνει αυτή την πρωτοβουλία και σίγουρα κάτι τέτοιο αποτελεί ακόμη μια καλή κίνηση από την διοίκηση του πρωταθλήματος.

Στον χώρο εκτός από τους δημοσιογράφους βρέθηκαν ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Ιωάννης Ακριβόπουλος, ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣΗ Πέτρος Ανδρεανίδης αλλά και ο Χρήστος Μουχτάρης μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων.

Τον συντονισμό της συνέντευξης τύπου ανέλαβε ο Πέτρος Ανδρεανίδης και στο πάνελ βρέθηκαν από την Αλεξάνδρεια ο πρόεδρος Δημήτρης Σαμαράς, ο προπονητής Κυριάκος Καρασαββίδης και ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Αβραμόπουλος ενώ από την ομάδα του Ροδοχωρίου παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Αναστάσιος Μωισίδης, ο προπονητής Δημήτρης Χαλκιάς και ο αρχηγός Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Όλοι τους έδωσαν τα εύσημα στην ΕΠΣΗ για την αίγλη που δίνει με τις κινήσεις στην διοργάνωση ενώ ο καθένας έδωσε τους λόγους για τους οποίους θέλουν να κατακτήσουν το κύπελλο.

Σε ερώτηση γιατί τελικά δεν έγινε το παιχνίδι βραδινή ώρα όπως ήταν η αρχική πρόθεση ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλων ανέφερε πως δεν έγινε τελικά γιατί το κόστος ήταν μεγάλο και ότι ανάλογα με το πώς θα πάει η φετινή διοργάνωση θα εξαρτηθεί αν αυτή η σκέψη θα πάει για την επόμενη σεζόν.

Τέλος έγινε γνωστό πως το παιδικό πρωτάθλημα θα αναβληθεί λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ...