Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Υπέταξαν και την Καλαμαριά τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας!

Υπέταξαν και την Καλαμαριά τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας!

Μεγάλη νίκη για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 1/3/2015, στον εντός έδρας αγώνα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια, με την αντίστοιχη ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς, για τη 10η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με τελικό σκορ 1-0.
 
Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου με επιθετική πρωτοβουλία και με πρώτη καλή στιγμή ,στο 8', με δυνατό σουτ η Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε  στο οριζόντιο δοκάρι στο επόμενο λεπτό γέμισμα της Κωνσταντινίδου από πλάγια θέση, στην απόκρουση των αμυντικών η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και βγαίνει κόρνερ.

Στη συνέχεια στο 24' επιθετική ενέργεια με τη Μουρατίδου που πέρασε γρήγορα 2 – 3 παίκτριες, πάσαρε στη Ντούσκα αλλά το δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 28' δεύτερο δυνατό σουτ η Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Κλεπουσνιώτου και στην επαναφορά η Παπαδόπουλου πλάσαρε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ. Μονόλογος του Αστέρα στην επίθεση και στο 30' δυνατό σουτ της Μουρατίδου μέσα από την περιοχή, από πλάγια θέση, απέκρουσε σωτήρια η Κλεπουσνιώτου.

Δεύτερη καλή ευκαιρία με τη Μουρατίδου, στο 32', σε σέντρα σουτ, από πλάγια θέση, μπλόκαρε πάλι η Κλεπουσνιώτου. Τρίτο δοκάρι στο 34' μετά από δυνατό σουτ της Παπαδοπούλου, από πλάγια θέση, αλλά απέκρουσε την τελευταία στιγμή η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε κόρνερ.
 
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά η επιθετική λειτουργία του Αγροτικού Αστέρα δεν σταμάτησε και στο 47' δυνατό σουτ της Ντούσκα, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 62' δυνατό σουτ της Μουρατίδου, έξω από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια η Κλεπουσνιώτου.
 
Η υπεροχή του Αστέρα καρποφόρησε στο 83', με δυνατό σουτ της Κωσταντινίδου, μέσα από την περιοχή, από πλάγια αριστερά και έδωσε προβάδισμα με  1 – 0.
 
Οι φιλοξενούμενες σε όλο τον αγώνα έπαιξαν αμυντικά και δυσκόλεψαν τα κορίτσια του Αστέρα στην επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων.
 
Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν παρά πολύ καλή. Εκτός του 1 τέρματος η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχασε κλασικές ευκαιρίες, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων καθώς είχε και τρία δοκάρια.
 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου, Φείμ, Κασιανίδου (89' Πιστοφίδου).
 
ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Μανώλης Σολοποτιάς): Κλεπουσνιώτου,  Τσαραμανίδου, Ιγνατίου,  Μαχλά, Τσακάκου, Στόγιου (88' Αθανασιάδου), Γεωργαντζή, Λαζαρίδου, (84' Ναλμπάντη), Κανάνι, Κυριακοπούλου, Ευστράτιου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσιμεντερίδης Σταύρος  με βοηθούς την κ. Μπακατάρη Χρυσή  και την κ. Μπέλτσου Σοφία από το σύνδεσμο Κοζάνης. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS