Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απότομη προσγείωση για την Εθνική και ήττα 0-3 από τη Δανία

Απότομη προσγείωση για την Εθνική και ήττα 0-3 από τη Δανία

Η Δανία «προσγείωσε» πολύ… απότομα την Ελλάδα και με μία πολύ καθαρή κι εύκολη νίκη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» -χάρις στα γκολ των Ντάμσγκααρντ (32′), Κρίστενσεν (62′) και Χόιλουντ (81′) – πάτησε στην κορυφή του 3ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026.

Μαζί με τους Δανούς είναι πλέον στο «ρετιρέ» του ομίλου και η Σκωτία (4 βαθμοί), η οποία την ίδια ώρα πέρασε απ’ τη Λευκορωσία με το άνετο 2-0 και πλέον η «γαλανόλευκη» ομάδα -που έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας- θα πάει στις 9 Οκτωβρίου στη Γλασκώβη για έναν πρόωρο «τελικό» με τους Σκωτσέζους, προκειμένου να μην χάσει την επαφή της με τις δύο πρώτες θέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS