
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1498 φορές
"Μαίνεται" η μάχη στον δεύτερο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική
Μαίνεται η μάχη για τα τρία (συν ένα) εισιτήρια προβιβασμού, στο μίνι πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Τέσσερις ομάδες παλεύουν για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγούν απευθείας στη Γ’ Εθνική, ενώ είναι αρκετά πιθανό και η τέταρτη θέση του ομίλου να δώσει ένα επιπλέον εισιτήριο ανόδου.
Μετά από 4 αγωνιστικές, η Βέροια φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δέκα πόντους, αλλά και ένα ματς περισσότερο από τις τρεις ομάδες που ακολουθούν και συγκεκριμένα τον Ηρακλή Θερμαϊκού, τον ΠΑΟΚ Δυτικού και τον Ερμή Εξοχής που ισοβαθμούν στους 7 πόντους.
Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του ομίλου, ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, η Νίκη Πολυγύρου και ο Μέγας Αλέξανδρος Αετού, δεν δείχνουν να μπορούν να παλέψουν ούτε για την 4η θέση, ιδιαίτερα οι δύο τελευταίες που δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό μετά από τρία ματς.
Την ερχόμενη Τετάρτη (28/05) υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, με τη Βέροια να έχει ρεπό και τους διώκτες της να έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να την πλησιάσουν ή και να ισοβαθμήσουν μαζί της, με την προτελευταία αγωνιστική της επόμενης Κυριακής να ξεκαθαρίζει τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό.
Δείτε τον πίνακα με τα παιχνίδια που υπολείπονται στον δεύτερο όμιλο και κάντε τους υπολογισμούς σας: