Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στον 3ο προκριματικό του Europa ο ΠΑΟΚ, στον 2ο του Conference ο Άρης

Στον 3ο προκριματικό του Europa ο ΠΑΟΚ, στον 2ο του Conference ο Άρης

Μετά το φινάλε του τελικού κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε και το τοπίο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα συμμετάσχουν ΠΑΟΚ και Άρης.

Ο Δικέφαλος είχε καταλάβει την 3η θέση της βαθμολογίας και ο Άρης την 5η, θέσεις που οδηγούσαν στο Europa League και στο Conference League αντίστοιχα και οριστικοποιήθηκε ότι θα δώσουν, τελικά, το παρών, με τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό του Europa League, 7 και 14 Αυγούστου και ο Άρης στον 2ο προκριματικό του Cοnference League, 24 και 31 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS