Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ζητούν την αποβολή της Βέροιας οι Ελπίδες Καρδίτσας!

Ζητούν την αποβολή της Βέροιας οι Ελπίδες Καρδίτσας!

Την Τρίτη 29/4 στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα συζητηθεί η προσφυγή του σωματείου Ελπίδες Καρδίτσας, με την οποία ζητεί την αποβολή της Veria WFC από το πρωτάθλημα την β’ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών.

Τρεις αγώνες της ομάδας της Βέροιας αναβλήθηκαν έπειτα από έγγραφο που έφτασε στην ΕΠΟ από το υπουργείο αθλητισμού, επειδή μετείχε παρανόμως στο πρωτάθλημα λόγω μη εγγραφής στο “μητρώο σωματείων” του υπουργείου.

Στη συνέχεια το σωματείο (ΑΕΚ Βέροιας) προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και έλαβε “προσωρινή διαταγή” βάσει της οποίας μπορεί να εξακολουθήσει να παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από αυτήν την απόφαση η ΕΠΟ όρισε τους αγώνες που είχε αναβάλει, ένας εκ των οποίων ήταν με τις Ελπίδες Καρδίτσας, η οποία ζητεί οι τρεις αρχικά αναβληθέντες αγώνες να κατακυρωθούν υπέρ των αντιπάλων της ΑΕΚ Bέροιας (Veria WFC), να της απαγορευτεί η συμμετοχή στο πρωτάθλημα και να μην επικυρωθεί ο τελικός βαθμολογικός πίνακας μέχρι την οριστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου.

Διαβάστε περισσότερα στο monobala.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS