Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης στον πάγκο του Μακεδονικού

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης στον πάγκο του Μακεδονικού

Νέο προπονητή απέκτησε ο Μακεδονικός, στον πάγκο του οποίο θα κάθεται από εδώ και στο εξής ο έμπειρος Σάκης Θεοδοσιάδης, που πριν λίγα χρόνια πέρασε και από την τεχνική ηγεσία της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη (Θεοδόση) Θεοδοσιάδη, που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών!

Ο 48χρονος (23/05/1975) προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής (με 20ετή καριέρα σε Νάουσα, Τρίκαλα, Μετέωρα, Λεβαδειακό, ΑΕΛ, Παναιτωλικό και Αναγέννηση Καρδίτσας) έχει πλούσια εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Β Εθνικής αλλά και της τρίτης κατηγορίας, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η προπονητική του θητεία ξεκίνησε από την ομάδα με την οποία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, την Αναγέννηση Καρδίτσας, το 2012, παραμένοντας για τεσσεράμιση χρόνια στους κιτρινόμαυρους σε Γ Εθνική και Football League.

Την σεζόν 2016/17 κατέκτησε πρωτάθλημα Γ Εθνικής και άνοδο στην Football League με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ αντίστοιχη επιτυχία κατέγραψε και με την Βέροια την σεζόν 2018/19, διατηρώντας την θέση του σε αμφότερους τους συλλόγους και την επόμενη σεζόν, στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στα γήπεδα της Football League εργάστηκε και για λογαριασμό Σπάρτης και Καλαμάτας, ενώ διετέλεσε επί ενάμιση χρόνο προπονητής του Διαγόρα Ρόδου στην Super League 2.

Την σεζόν 2022/23 επιχείρησε να συνδράμει στην προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου (Γ Εθνική) να δώσουν πνοή στον σύλλογο ενώ από τον χειμώνα μετακόμισε στον ΑΟ Τρίκαλα, πετυχαίνοντας με ευκολία τον στόχο της παραμονής στην Γ Εθνική.

Τον ίδιο στόχο καλείται να επιτύχει και από τον πάγκο του Μακεδονικού, σε αυτήν την ιδιαίτερη αποστολή στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Betsson Super League 2. Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα, έχοντας την πρώτη γνωριμία με τους νέους του ποδοσφαιριστές και συνεργάτες στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (24/05).

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός καλωσορίζει τον Σάκη Θεοδοσιάδη στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία, γερή κράση και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή της ομάδας στα επαγγελματικά σαλόνια!»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS