Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Ηρακλής»

«Κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Ηρακλής»

Για τον κίνδυνο υποβιβασμού που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής μίλησε ο δικηγόρος του Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος στην ΕΡΑ Σπορ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση υπέρ του Μάρα από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ: Η οφειλή του Ηρακλή προς τον ποδοσφαιριστή είναι από το 2010. Ο παίκτης δικαιώθηκε επειδή άλλαξαν οι διεθνείς κανονισμοί την περίοδο 2018 – 2019. Έγινε δεκτή η αθλητική διαδοχή παρά τις αντίθετες διατάξεις της ΕΠΟ. Ο Ηρακλής πρέπει να καταβάλει στο Μάρα 200.000 ευρώ.

Για το τί συζήτησε με τον Κούγια και τί θα γίνει από δω και πέρα: Υπήρξε μια διερευνητική συζήτηση. Δεν συμφωνήσαμε το κούρεμα του ποσού. Μπορούμε να δώσουμε μια παράταση. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει ενεργοποίηση της ποινής. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν γίνει εξόφληση ο Ηρακλής θα χάσει τους τρεις επόμενους αγώνες και θα φύγει από την κατηγορία.

mikriliga.com

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS