Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σαρωτικές αλλαγές στο Champions League από τη σεζόν 2024-2025!

Σαρωτικές αλλαγές στο Champions League από τη σεζόν 2024-2025!

Αντίστροφη μέτρηση και για τα δικαιώματα του UEFA Champions League, το οποίο θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. 

Στη γειτονική Ιταλία, η Sky Italia απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα για την τριετία 2024 – 2027, που αφορούν 185 από τους 203 αγώνες του Champions League και 342 αγώνες Europa League και Europa Conference League. 

Το νέο UEFA Champions League από τη σεζόν 2024 – 2025 θα παίζεται τους 11 από τους 12 μήνες του χρόνου και με 47% περισσότερους αγώνες σε σχέση προηγούμενες σεζόν, με τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν στην τελική φάση να αυξάνεται από 32 σε 36, όλες σε έναν μόνο όμιλο.

Συνολικά θα διεξαχθούν 527 αγώνες για καθεμία από τις τρεις σεζόν του UEFA Champions League (185 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ), του UEFA Europa League (189 αγώνες) και του UEFA Europa Conference League (153 αγώνες). Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι τελικοί των τριών διοργανώσεων, εκτός από το UEFA Europe Super Cup, η νέα μορφή του οποίου δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Στην Ελλάδα, η μάχη για τα δικαιώματα αναμένεται να διεξαχθεί ανάμεσα στην Cosmote TV, που μεταδίδει ήδη τους αγώνες και των τριών διοργανώσεων, και στη Nova.

πηγή: typologies.gr

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS