Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL2: Εκταμιεύονται τα χρήματα από το στοίχημα

SL2: Εκταμιεύονται τα χρήματα από το στοίχημα

Ολοκληρώθηκε το σημερινό (9/5) ΔΣ της Super League 2.

Ο πρόεδρος της SL2, Πέτρος Μαρτσούκος ενημέρωσε για χρήματα (100 χιλιάδες ευρώ σε κάθε ομάδα) που αναμένεται να πιστωθούν στα ταμεία των ΠΑΕ από την φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος. Η ΓΓΑ έχει στείλει στη διοργανώτρια αρχή τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, ώστε να «τρέξει» η διαδικασία και ως την Τετάρτη (10/05) οι ομάδες της κατηγορίας θα τα στείλουν για να προχωρήσει η επιχορήγηση.

Παράλληλα, συζήτησαν και για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν (2023-24) για το Πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ στο επόμενο ΔΣ στις 31/5, οι ΠΑΕ θα πρέπει να φέρουν τις προτάσεις του για το Πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της SL2: «Ενημερώθηκε το σώμα από τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Μαρτσούκο για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Στάλθηκαν στις ΠΑΕ τα δικαιολογητικά που ορίζει η ΚΥΑ για το ποσοστό φορολόγησης τυχερών παιγνίων, προκειμένου να τηρηθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συζήτηση για την οργάνωση και διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Έως το επόμενο συμβούλιο, το οποίο θα διεξαχθεί 31.05.2023, ζητήθηκε από τις ΠΑΕ να καταθέσουν σχετικές προτάσεις».

liganews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS