Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL1: Απομένει η στέψη για την ΑΕΚ!

SL1: Απομένει η στέψη για την ΑΕΚ!

Φιέστα τίτλου με προσκεκλημένο τον Βόλο αναμένεται να κάνει την Κυριακή η ΑΕΚ, που θέλει πλέον έναν βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου, που θα είναι ο 13ος στην ιστορία της.

Η Ένωση με μία ακόμα ανατροπή επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη με 1-2, όμως τα καλά μαντάτα για αυτήν ήρθαν από τον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού και πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται στο +3 από το τριφύλλι μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Κάπως έτσι, οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν το +3 από τον ΠΑΟΚ (νίκησε 2-0 στο Βόλο) στην μάχη για την τρίτη θέση, όμως θα χρειαστεί να μην ηττηθούν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα για να την διατηρήσουν ως το τέλος.

Κι αυτό γιατί, αν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική, τότε θα πιάσει τον Ολυμπιακό στους 70 βαθμούς και η τρίτη θέση θα πάει στον ΠΑΟΚ λόγω περισσότερων βαθμών στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι-οφ της Super League μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής έχει ως εξής: 

  1. Α.Ε.Κ. 80
  2. Παναθηναϊκός 77
  3. Ολυμπιακός 70
  4. Π.Α.Ο.Κ. 67
  5. Άρης 50
  6. ΝΠΣ Βόλος 40

Σε περίπτωση που προκύψει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (10η)

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

20:00: ΑΕΚ - Βόλος

20:00: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

20:00: Παναθηναϊκός - Άρης

πηγή: filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS