Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Για τον Μαραντόνα! Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Νάπολι μετά από 33 χρόνια

Για τον Μαραντόνα! Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Νάπολι μετά από 33 χρόνια

Περίπου δυόμιση χρόνια μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, η Νάπολι εξασφάλισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας μετά από 33 χρόνια και το αφιερώνει στον τεράστιο Αργεντίνο θρύλο.

Μετά το 1-1 με τη Σαλερνιτάνα εντός την Κυριακή, η Νάπολι μπορούσε με ισοπαλία να «κλειδώσει» τον τίτλο πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Αν και βρέθηκε από νωρίς (13') πίσω στο σκορ, ο εξαιρετικός φέτος Όσιμεν με σουτ στο 52ο λεπτό ισοφάρισε και έφερε την ομάδα του 16 βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Λάτσιο.

Ο Νιγηριανός έφτασε τα 22 γκολ φέτος και είναι από τους λόγους που η Νάπολι κατέκτησε το σκουντέτο.

Το πάρτι στήθηκε και στη «Dacia Arena» του Ούντινε από 10.000 Ναπολιτάνους που μπήκαν μέσα στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα μην πιστεύοντας στα μάτια τους. Πίσω στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» της Νάπολι, 50.000 κόσμου είχε στηθεί από νωρίς για να πανηγυρίσει το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της ομάδας τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν θα κοιμηθεί σήμερα στην πόλη της Καμπανίας.

Metrosport.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS