Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκλογές στις 21 Μαΐου - Στον "αέρα" η μέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου!

Εκλογές στις 21 Μαΐου - Στον "αέρα" η μέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου!

Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές, όπως ανακοίνωσε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η ημερομηνία αυτή είναι στη λήξη της τετραετίας, στο προβλεπόμενο από τον νόμο χρονικό πλαίσιο, συνοπολογίζοντας τη διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων τον Ιούνιο και την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιρικός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/5, θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία (πιθανή ημερομηνία το Σάββατο 27/5), ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε το πού θα λάβει χώρα.

Βρισκόμαστε στο τέλος Μαρτίου και δεν είναι γνωστή η ημερομηνία, αλλά ούτε καν η... χώρα που θα διεκδικήσουν οι δύο φιναλίστ το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο.

Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έχει ανάψει "κόκκινο" για το Πανθεσσαλικό, έστω κι αν το αναφέρει η προκήρυξη, ενώ δεν μπορεί να γίνει ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως η ΕΠΟ έχει απευθυνθεί σε χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα σε Αγγλία, Γερμανία και Αυστραλία και μονάχα η τελευταία έχει απαντήσει θετικά, αλλά είναι το δυσκολότερο ταξίδι απ' όλα.

Εν ολίγοις, με τις εκλογές στις 21/5 και χωρίς έδρα, όλα είναι στον "αέρα", ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο φιναλίστ θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετές ημέρες μετά τη λήξη των πλέι οφ της Super League 1, τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 14 Μαΐου. 

Μην ξεχνάμε, τέλος, πως το τριήμερο 19-21 Μαΐου διεξάγεται και το Final 4 της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την παρουσία του στο Κάουνας. Την ίδια ημέρα, λοιπόν, που διεξάγονται οι εκλογές στη χώρα μας, είναι προγραμματισμένος και ο τελικός.

πηγή: filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS