Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ένα σύγχρονο γήπεδο από τον Στέλιο στη μνήμη της Μάγδας!

Ένα σύγχρονο γήπεδο από τον Στέλιο στη μνήμη της Μάγδας!

Σε πολλές περιπτώσεις επικρατεί η λαϊκή παροιμία «μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονούνται». Όμως ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Στέλιος Σερεμέτας το γνωρίζει αυτό, και φρόντισε να κάνει κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ την αγαπημένη του Μάγδα Χαρισιάδου. Μάλιστα το συνδύασε με την άλλη «αγάπη» του, τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο.

Τι έκανε, λοιπόν; Υπέβαλε αίτημα αποδοχής δωρεάς προς τον φορέα αθλητισμού ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, χιλιάδων ευρώ, κάτι που έγινε αποδεκτό, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 18 Μαρτίου 2023.

Η δωρεά αφορά την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου το οποίο θα φέρει το όνομα «ΜΑΓΔΑ ΧΑΡΙΣΙΑΔΟΥ» και θα γίνει στο ΔΑΚ «Δημ. Βικέλας», δίπλα από τα γήπεδα τένις, χώρος γνώριμος για τη Μάγδα.  Ένα γήπεδο που θα το χρησιμοποιεί η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, αλλά και το κοινό. Ήδη ξεκίνησαν τα έργα και θα είναι έτοιμο σε τρεις μήνες περίπου.

Δηλαδή με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα υπάρχει ένα νέα γήπεδο προς χρήση από την Ακαδημία και τους πολίτες, στη μνήμη της Βεροιώτισας Μάγδας Χαρισιάδου.

Προηγουμένως αναφέραμε πως είναι μια δωρεά αρκετών χιλιάδων ευρώ, και θα είναι ένα στολίδι. Δείτε λοιπόν, ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

-Κανονικών διαστάσεων 95χ50, με σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο, σπόρος γκαζόν άριστος και σύγχρονος.

- Εγκεκριμένες εστίες αλουμινίου

- Φύτευση 450 φυτών Λιγούστρα και 45 δένδρων Λεϊλάντ

- Ξύλινα αποδυτήρια για γηπεδούχο και φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και χώρο διαιτητή και βοηθοί του.

- Αποθηκευτικός χώρος και WC

- Κερκίδα με καρεκλάκια και σκέπαστρο για 50 άτομα περίπου

- Φωτισμός για νυχτερινή προπόνηση

- Χωμάτινο κουλουάρ γύρω από το γήπεδο ...όπου έτρεχε η Μαγδούλα και όλο το γήπεδο θα είναι περιφραγμένο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS