Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ομάδα της SL2 σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!

Ομάδα της SL2 σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς όπως αναφέρει η απουσία εσόδων έχει φέρει τον σύλλογο σε αδιέξοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από δύο και πλέον μήνες, όπου ολόκληρη η Super League 2 βρίσκεται σε αδιέξοδο, ούτε και στο χθεσινό Συμβούλιο υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Για ακόμη μία φορά ακούσαμε αοριστίες και δεν μας κατατέθηκε καμία βιώσιμη λύση για τη σωτηρία της κατηγορίας. Είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να μιλάμε για επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Εμείς ως Αναγέννηση Καρδίτσας από τη στιγμή που συνεχίζεται αυτό το «θέατρο του παραλόγου» δε βλέπουμε το λόγο να συμμετέχουμε σε αυτή την κωμωδία. Εμείς επιθυμούμε να λαμβάνουμε μέρος σε ένα πρωτάθλημα βιώσιμο, ανταγωνιστικό και στο οποίο θα κερδίζει ο καλύτερος.

Ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η απόφαση μας, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα και ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους.

Με τιμή

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS