Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποχώρησε από την Super League 2 ο Απόλλων Λάρισας!

Αποχώρησε από την Super League 2 ο Απόλλων Λάρισας!

Οριστική είναι η απόφαση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Λίγες μέρες μετά το φιάσκο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, η θεσσαλική ομάδα προχώρησε σε αυτή την κίνηση, μέσω επιστολής που έστειλε στη λίγκα. Γνωστοποιώντας την παραίτησή της από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρχικά η Super League 2 είχε ενημερώσει τον Απόλλωνα Λάρισας πως αν είναι να επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτεί την αποχώρηση!

Η σχετική επιστολή της λίγκας, ανέφερε:

«Επιστολή SL2 προς ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος της SL2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος απέστειλε σήμερα 15.03.2023, την κάτωθι επιστολή στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:

Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε μέχρι σήμερα σας έχουν αφαιρεθεί έξι (6) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα και εντός του τρέχοντος δεκαημέρου θα σας αφαιρεθούν επιπλέον τρεις (3) βαθμοί.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον αγώνα μεταξύ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, έμεινε η ομάδα σας στον αγωνιστικό χώρο με έξι (6) παίκτες με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.
Επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη η δε Διοργανώτρια αντιμετωπίζει πλείστα προβλήματα παρακαλούμε, όπως φροντίσετε να μην επαναληφθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Σε διαφορετική περίπτωση που αντιληφθείτε ότι η ομάδα σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα, ζητούμε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο παραίτησης από το πρωτάθλημα της Super League 2 – Betsson.

Για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2

O Πρόεδρος

Πέτρος Μαρτσούκος».

Στη συνέχεια ακολούθησε η επιστολή παραίτησης από το πρωτάθλημα την οποία απέστειλε ο Απόλλων Λάρισας:

«Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε, κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.
Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες».

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS