Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στο +9 με... φωνές ο Πανσερραϊκός!

Στο +9 με... φωνές ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου με τους φιλοξενούμενους να έχουν φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του Καραντώνη (Ημαθίας).

Ερυθρόλευκο βάφτηκε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο της Super League 2. Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου και αποσπάστηκε 9 βαθμούς από ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως η ομάδα της Μαγνησίας έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τον κατά τα άλλα αξιολογημένο διαιτητή Καραντώνη.

Ο ρέφερι από την Ημαθία αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα στο 18' σε χέρι του Πεταυράκη, ενώ στο 51' αντί να δώσει φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων, έδωσε κίτρινη για «θέατρο» στον Παναγιωτίδη, αφήνοντας τη Νίκη Βόλου με παίκτη λιγότερο. Έτσι, τα Λιοντάρια πανηγύρισαν το 10ο διαδοχικό τρίποντο και υποχρέωσαν την ομάδα της Μαγνησίας στην πρώτη της ήττα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο έπειτα από 7 αγώνες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και στο 7' από σέντρα του Ζέρη ο Στίνα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0. Από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου ο Καρασαλίδης με νέα κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Στο 18' και σε γέμισμα του Κυριακίδη ο Πεταυράκης έκανε χέρι, όμως παράβαση δεν δόθηκε. Η Νίκη είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο 24' με άστοχο σουτ του Γαβριηλίδη και ένα λεπτό μετά ο Μπάγιτς παραχώρησε κόρνερ σε δυνατό σουτ του Πεταυράκη.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 51' οι της Νίκης Βόλου διαμανρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του Καραντώνη να δείξει δεύτερη κίτρινη για «θέατρο» στον Παναγιωτίδη σε καθαρό φάουλ που του έγινε αρκετά μέτρα εκτός περιοχής. Παρόλα αυτά στο υπόλοιπο του αγώνα ο Πανσερραϊκός ήταν σα να έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Οι Κυανόλευκοι είχαν τον έλεγχο, έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ με κεφαλιά του Γαβριηλίδη και στο 81' ο Ροχάνο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία σε τετ α τετ. Ένα λεπτό μετά δεν βρήκε στόχο και ο Τζιώρας με προβολή. Στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά του Σαΐντ να χάσει ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Μπάγιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0
Σκόρερ: 7' κεφ. Στίνα, 11' κεφ. Καρασαλίδης
Κόκκινη: 51' Παναγιωτίδης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης (58' Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Στάικος, Θυμιάνης, Μούργος, (58' Κανίς) Στίνα (90' Σοφιανός), Κατσαντώνης (Παπάζογλου), Μπαΐροβιτς (74' Σαΐντ).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (78' Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46' λ.τρ. Τσουκαλάς), Κρητικός (63' Δημητρίου), Ολαϊζόλα (55' Ροχάνο), Σιαφά (63' Τζιώρας).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

Πηγή: flnews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS