Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προπονητική ημέρα προεπιλογής ποδοσφαιριστών στην Ημαθία

Προπονητική ημέρα προεπιλογής ποδοσφαιριστών στην Ημαθία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προπονητική ημέρα προεπιλογής ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

Υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. ΤΑΣΟΥ ΘΕΟΥ, την ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙΟΥ, διεξήχθησαν προπονήσεις στις οποίες συμμετείχαν ποδοσφαιριστές, γεννημένοι τα έτη 2008 και 2009, προερχόμενοι από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας.

Στις προπονήσεις έδωσε το παρόν και ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Από πλευράς Ένωσης, στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΥΛΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και Μέλος του Δ.Σ. κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝΑΣ και το Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης κ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΙΘΟΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στο αγωνιστικό-προπονητικό σκέλος, την Ένωση εκπροσώπησαν οι Ενωσιακοί Προπονητές κ.κ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS