Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βγήκε η απόφαση για την έφεση της ΑΕΚ! Γίνεται το ματς με τον Ατρόμητο;

Βγήκε η απόφαση για την έφεση της ΑΕΚ! Γίνεται το ματς με τον Ατρόμητο;

Δικαίωση και σε δεύτερο βαθμό για τον Ατρόμητο, καθώς μετά το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League 1, ήρθε και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να αποφασίσει ότι οι διαφορές των Περιστεριωτών με την Ένωση θα λυθούν... ποδοσφαιρικά!

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είχε ματαιωθεί αρχικά μετά την ένσταση της ΑΕΚ για αντικανονική απόσταση των οριζόντιων δοκαριών των δύο εστιών από το έδαφος, ενώ μετά τις ενέργειες που είχαν γίνει από πλευράς γηπεδούχων, διαπιστώθηκε ότι και πάλι υπήρχε μία απόκλιση 2,5 και 1 εκατοστών στη μία εστία, σύμφωνα με όσα ανέφερε το Φύλλο Αγώνα.

Το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας είχε κρίνει στο σκεπτικό του πως δεν ευθυνόταν η ΠΑΕ Ατρόμητος για την κατάσταση του γηπέδου, για να ακολουθήσει και η απόρριψη της έφεσης, που κατέθεσε η ΑΕΚ, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Μένει πλέον να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα των δύο ομάδων, ο οποίος πιθανότατα θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (8/3).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague».

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS