Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μείον τρεις βαθμοί στον ΠΑΣ Γιάννινα αν δεν εξοφλήσει τον Μπουκουβάλα

Μείον τρεις βαθμοί στον ΠΑΣ Γιάννινα αν δεν εξοφλήσει τον Μπουκουβάλα

Τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, που αγωνίζεται πλέον στη ΒΕΡΟΙΑ, θα πρέπει να εξοφλήσει εντός 5 εργάσιμων ημερών ο ΠΑΣ Γιάννινα για προσφυγή που κατέθεσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αλλιώς θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον "Αγιαξ της Ηπείρου".

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Μπουκουβάλα Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 18.330 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 400 ευρώ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ, καθώς και της τελεσίδικης υπ’ αριθμ. 59/2022 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS