Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στήριξη στην Super League 2 από την ΕΠΟ

Στήριξη στην Super League 2 από την ΕΠΟ

Η Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία διεξήχθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Με 53 ψήφους υπέρ και ένα λευκό, αποφασίστηκε να προβλεφθεί καταστατικά πενθήμερη προθεσμία για την έκδοση αποφάσεων από τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, όταν οι υποθέσεις που δικάζουν έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα και κρίνουν αποτελέσματα αγώνων ή επηρεάζουν τη βαθμολογία. Επίσης, κάθε δικαστική εκκρεμότητα θα κλείνει το αργότερο ως τις 30 Ιουνίου κάθε έτους.

-Αποφασίστηκε ομόφωνα η ίδρυση γραφείου της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη, σε χώρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, που θα διεκπεραιώνει υποθέσεις που θα αφορούν τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας.

-Εγκρίθηκε ομόφωνα η καταβολή της επιχορήγησης των 30.000 ευρώ συνολικά σε κάθε Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας για το 2023.

-Έπειτα από αίτημα της Super League 2, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία (ένα λευκό, μία αποχή) η έκδοση ψηφίσματος με το εξής περιεχόμενο: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στηρίζει τον αγώνα των ομάδων της Super League 2 και ζητεί να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα σε σχέση με τη χρηματοδότησή τους βάσει της υφισταμένης ΚΥΑ».

-Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης ώστε να τροποποιηθεί η σχετική διάταξη και να καταστεί δυνατή η εκδίκαση υποθέσεων και από πειθαρχικά όργανα που θα εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS