Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βάζει ταφόπλακα στην SL2 ο Αυγενάκης!!!

Βάζει ταφόπλακα στην SL2 ο Αυγενάκης!!!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνθρωποι της SL2, αυτά που άκουγαν στην σημερινή συνάντηση που είχαν, με τον Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, τους διεμήνυσε ότι, το ποσό που περίμεναν να εισπράξουν απο μέρα σε μέρα από το Στοίχημα, το οποίο ποσό αρχικά ήταν 285.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ της κατηγορίας και πριν λίγες μέρες μειώθηκε σε 180.000 ευρώ, τελικά αναπροσαρμόζεται σε περίπου 70.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ της SL2!!!

Τι και αν η ΚΙΑ, υπογεγραμμένη από τρεις Υπουργούς, ανέφερε πολλαπλάσια χρήματα, τι και αν οι ΠΑΕ έχουν κάνει το κουμάντο τους με το αρχικό ποσό να μπαίνει στο ταμείο τους, "το αυτί του Λ. Αυγενάκη δεν ίδρωσε" στην σημερινή συνάντηση, με την αντιπροσωπεία της SL2, και ήταν ανένδοτος, στέλνοντας το μήνυμα πως θα αλλάξει την ΚΙΑ!!!

Για αυτό τον λόγο η SL2 αποφάσισε για την Πέμπτη 2/2, έκτακτο Δ.Σ.

Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με Θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση σχετικά με την απόδοση του ποσοστού από το στοίχημα

2. Διάφορα Θέματα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS