Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου - Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου - Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Λαμία εναντίον ΠΑΟΚ το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, μετά τα παιχνίδια που έγιναν την Πέμπτη 26/1. ΑΕΚ - Ολυμπιακός ο άλλος ημιτελικός.

Το ένα ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ήταν γνωστό από την Τετάρτη 25/1, ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό και το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τον Παναθηναϊκό με το πέναλτι του Ολιβέϊρα, ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Απέναντί του θα βρει τη Λαμία, που ζευγάρωσε νωρίτερα, τις νίκες της απέναντι στην έκπληξη του θεσμού, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο τελικός

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα αποφασισθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Σύμφωνα με την προκήρυξη, Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα. Η ΕΠΟ επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

 
 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS