Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βόμβα στο Θεσπρωτό – Στην πόρτα της εξόδου ο Ρότσα!

Βόμβα στο Θεσπρωτό – Στην πόρτα της εξόδου ο Ρότσα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Θεσπρωτου παραμονή του αγώνα με την Νίκη Βόλου.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν ταξίδεψε με την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν απο την θεση του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος του «πλατανόφυλλου», Γιωργος Αραμπατζακης βρίσκεται σε συζητήσεις με 2-3 προσωπα ώστε να παραχωρήσει το μάνατζμεντ της ομάδας. Με την σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων στην ομάδα πρέπει να γίνει ένα “ηλεκτροσόκ”, ώστε οι κιτρινόμαυροι να επιστρέψουν στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων.

Στις συζητήσεις που γίνονται η απομάκρυνση του ελληνοαργεντινού τεχνικού από τον πάγκο του Θεσπρωτού θεωρείται ως η πιο εφικτή αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Βολιώτες η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους βοηθούς του Ροτσά, Κώστα Τζίνη και Βαγγέλη Κάλλο.

Πηγή: theball

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS