Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέος θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Τζιανλούκα Βιάλι

Νέος θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Τζιανλούκα Βιάλι

Λίγες ημέρες μετά τον Σίνισα Μιχαΐλοβτς, το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αποχαιρετά έναν ακόμη θρύλο που νικήθηκε από την επάρατη.

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου Τζιανλούκα Βιάλι, «έχασε» την μάχη που έδινε με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών.

Ο Τζανλούκα Βιάλι "έσβησε" σε ηλικία 58 ετών προκαλώντας θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας τα τελευταία πέντε χρόνια η οποία τον κατέβαλε.

Στην καριέρα του, είχε μετρήσει 59 συμμετοχές με την Εθνική Ιταλίας, ενώ είχε πανηγυρίσει πρωταθλήματα με τη Σαμπντόρια και τη Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός Ιταλίας, αγωνίστηκε στην Τσέλσι, στην οποία διετέλεσε και προπονητής, όπως και στη Γουότφορντ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS