Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Εσβησε" παλιός ποδοσφαιριστής του ΦΑΣ Νάουσα

"Εσβησε" παλιός ποδοσφαιριστής του ΦΑΣ Νάουσα

Σοκ προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βλάντο Κόιτς, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και κατέρρευσε σε κεντρικό σημείο της Κατερίνης οπου ζούσε, ενώ ύστερα από λίγο διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε ηλικία 57 ετών.

Ο Κόιτς γεννήθηκε στο Κρούσεβατς της Σερβίας στις 12 Ιουλίου 1965 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική Κρούσεβατς.

Στην Ελλάδα ήλθε για πρώτη φορά το 1993 μεταγραφόμενος στον Λεβαδειακό, ενώ ακολούθησε η θητεία του στον Φωκικό. Το 1996 φόρεσε για μία περίοδο τα «βυσσινί» (ήταν η πρώτη περίοδος μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΛ από την Α’ Εθνική), ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ως επαγγελματίας στη Νάουσα και τον Πιερικό.

Μετά το τέλος της καριέρας του, επέλεξε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κατερίνη, όπου ασχολήθηκε με την προπονητική σε επίπεδο ακαδημιών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και ο γιος του Ιγκόρ διατέλεσε παίκτης της ΑΕΛ (περίοδος 2013-2014), ενώ όλη η οικογένεια Κόιτς (σύζυγός του ήταν η Μίλεβα) διατηρούσε στενούς δεσμούς με τη Λάρισα.

Πηγή: Ελευθερία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS