Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL2: Άλωσε το Αλκαζάρ ο Ηρακλής - Διπλό η Νίκη Βόλου

SL2: Άλωσε το Αλκαζάρ ο Ηρακλής - Διπλό η Νίκη Βόλου

Αρκετά ματς έγιναν σήμερα για το πρωτάθλημα της SL2. Στον Α’ όμιλο, το ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή βρήκε νικητή τον Γηραιό με 2-0.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο Αλκαζάρ, χάνοντας πέναλτι με τον Τομάς και έχοντας δύο δοκάρια με τους Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς, πριν οι Χρουσιέλ στο 62’ και Μελούνοβιτς στο 83’ να σκοράρουν με κεφαλιές. Ο Σάκης Τσιώλης στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Ηρακλή στεναχώρησε την ΑΕΛ, αλλά οι φίλαθλοι στο Αλκαζάρ τον αποθέωσαν.

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena, χάρη σε γκολ του Κάσσου. Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της Νίκης, η ομάδα ήταν καλή και έχασε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στον Β’ όμιλο, η Προοδευτική επικράτησε 1-0 του Ηρόδοτου, σε παιχνίδι που έγινε στο Κερατσίνι. Ο Ευθυμίου στο 45’ πέτυχε το γκολ των «βυσσινί», με κεφαλιά που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα έσκασε μέσα από τη γραμμή του τέρματος.

Στο Ηλιούπολη-Επισκοπή σημειώθηκαν λιγοστές φάσεις, με το παιχνίδι να λήγει 0-0. Στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», Αιγάλεω και Χανιά έμειναν επίσης στο 0-0, σε ένα ματς επίσης χωρίς πολλές συγκινήσεις, αν και οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκανσιέρ με δεύτερη κίτρινη στο 85’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Α’ Όμιλος

Μακεδονικός-Παναθηναϊκός Β 1-1 (16/12)

ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής 0-2
Ηρακλής Λάρισας-Νίκη Βόλου 0-1

Δευτέρα (19/12)
13:00 Διαγόρας Ρόδου-Απόλλων Λάρισας
14:45 Αναγέννηση Καρδίτσας-Θεσπρωτός
14:45 Απόλλων Πόντου-Αλμωπός Αριδαίας
14:45 Βέροια-Πανσερραϊκός
Ρεπό: ΠΑΟΚ Β

Β' Όμιλος

ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΕΚ Β 3-2 (17/12)

Αιγάλεω-Χανιά 0-0
Ηλιούπολη-Επισκοπή 0-0
Προοδευτική-Ηρόδοτος 1-0
19:30 Απόλλων Σμύρνης-Καλαμάτα (ΕΡΤ3)

Δευτέρα (19/12)
14:45 ΠΑΟ Ρουφ-Παναχαϊκή
15:15 Athens Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β (ΕΡΤ3)
Ρεπό: Kηφισιά

Πηγή: onsports.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS