Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Veria Ladies... από ατσάλι!!

Veria Ladies... από ατσάλι!!

Παντός καιρού αποδεικνύονται οι Veria Ladies, όπως φαίνεται και στην εκπληκτική πανηγυρική φωτογραφία!

Η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά ήταν από... ατσάλι στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης και με σκορ 3-0, επικράτησαν του Μέντεκα Καλαμαριάς, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια της Β Εθνικής.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως οι γηπεδούχοι ήθελαν την κατοχή, οι Veria Ladies έδωσαν χώρο και "χτύπησαν" στις αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα κάθε "κατεβασιά" να... μυρίζει γκολ.

Η ανασταλτική λειτουργία πήρε ξανά άριστα, η μεταφορά της μπάλας από το δικό τους μισό στο άλλο, εξαιρετική, επομένως ήταν θέμα χρόνου να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Παρασκευή Σταφυλίδου άνοιξε το σκορ στο 19' και το 0-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Η Πετράκη, στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, διπλασίασε τα τέρματα της Βεροιώτικης ομάδας και το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 79' με το τέρμα της Γεύσης Σταφυλίδου.

Επόμενο παιχνίδι για τις Veria Ladies, την Κυριακή 18/12 και ώρα 15:00 στη Νέα Νικομήδεια, με αντίπαλο τη Δόξα 2016.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Χαραλαμπίδου, Σταφυλίδου Π. (38' λ.τ. Κανδύλα, Τσαγκαλίδου, Σεϊτανίδου, Βασιλείου (80' Τορτοπίδου), Μανωλοπούλου (87' Ελευθεριάδου), Μαργαρίτη, Μουρατίδου (87' Δεληγιαννίδου), Πετράκη (80' Τσαχουρίδου), Σταφυλίδου Γ., Φεΐμ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS