Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Κώστας Γεωργιάδης

Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Κώστας Γεωργιάδης

Αν και χθες κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο προπονητής του Ηρακλή υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση και αυτή δεν έγινε δεκτή, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν, αφού προ λίγου η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Γεωργιάδη.

«Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι να ξανασυναντηθούν» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

Απόφαση που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη από τον Στράτο Ευγενίου μετά το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί για τον 42χρονο προπονητή. Μετά δε από την ήττα στην Ευκαρπία από τον Μακεδονικό πολλές ήταν οι «φωνές» του κόσμου που ζητούσε την αντικατάστασή του, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν ήταν μυστικό ότι είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις του προπονητή με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

metrosport.gr

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS