Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νίκη με ανατροπή οι Veria Ladies στο πρώτο τους εντός έδρας ματς στη Β' Εθνική! (video)

Νίκη με ανατροπή οι Veria Ladies στο πρώτο τους εντός έδρας ματς στη Β' Εθνική! (video)

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατέκτησαν οι Veria Ladies, επικρατώντας με 2-1 της Βασίλισσας της Θράκης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής!

Το τρίποντο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αίγλη καθώς ήρθε με ανατροπή!

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και την ομάδα της Ξάνθης να είναι ομολογουμένως καλύτερη στο γήπεδο, η Σαμαρά έβαλε μπροστά στο σκορ τις φιλοξενούμενες, με τέρμα που σημείωσε στο 44ο λεπτό.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι γηπεδούχες έπρεπε να κάνουν την υπέρβαση στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά το έκαναν με κατάθεση ψυχής, τόσο με το κοουτσάρισμα του Γιώργου Μυλωνά όσο και με το απαράμιλλο ταλέντο τους.

Στο 55' η Μουρατίδου έφερε το ματς στα ίσια, και μετά από ένα πραγματικά δραματικό σε εξέλιξη ματς, η Πετράκη "λύτρωσε" την ομάδα της Βέροιας!

Με τέρμα που σημείωσε στο 83ο λεπτό, χάρισε τη νίκη στις νεοφώτιστες, δίνοντας το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς!

Η χαρά των κοριτσιών της Βέροιας κρατάει μόνο για σήμερα, καθώς από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή 4/12 και ώρα 15.00 ξανά εντός έδρας με τον ΑΟ Λέοντες.

Veria Ladies: Χαραλαμπίδου, Σταφυλίδου Π. (85' Κανδύλα), Σεϊτανίδου, Βασιλείου, Τσαγκαλίδου, Μαργαρίτη, Μανωλοπούλου, Πετράκη (88' Ελευθεριάδου), Σταφυλίδου Γ., Μουρατίδου, Μίλη (60' Τσαχουρίδου).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS