Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική 0-1: Έκαναν σεφτέ με Παυλίδη οι "βυσσινί"

ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική 0-1: Έκαναν σεφτέ με Παυλίδη οι "βυσσινί"

Σε εξ’ αναβολής ματς της πρεμιέρας της Super League 2 που έγινε στο γήπεδο του Ταύρου, η Προοδευτική επικράτησε του τυπικά γηπεδούχου ΠΑΟ Ρουφ με 1-0.

Το γκολ που χάρισε την πρώτη νίκη της σεζόν στους «βυσσινί» (είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από την Καλλιθέα) πέτυχε στο 45΄ο Παυλίδης με σουτ.

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις (είχε προηγηθεί η συντριβή 4-0 στην Ιεράπετρα) αν και προσπάθησαν πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την «Προό» για να φθάσουν στην ισοφάριση, δίχως να τα καταφέρουν.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Πανουργιάς (46’ Φιλιμέγκας), Καμί, Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Τασιούλης (46’ Τσάβος), Κονέ (76’ Κυριαζής), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Σμίλτος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (54’ Νομικός (λ. τ. 72’ Τσακίρης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης, Πίσσας, Παυλίδης (79’ Αγγελόπουλος), Νταβιώτης (79’ Αλεξίου), Γιαννιτσάνης (72’ Γκαργκαλατζίδης), Ευθυμίου.

πηγή: fosonline.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS