Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άτυχος ο Άγγελος Οικονόμου - Υπέστη ρήξη χιαστού!

Άτυχος ο Άγγελος Οικονόμου - Υπέστη ρήξη χιαστού!

Σοβαρός τραυματισμός για τον πρώην μέσο της ΒΕΡΟΙΑΣ και νυν του Πανσερραϊκού, Άγγελο Οικονόμου καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσεις για τους επόμενους έξι μήνες!

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«Με μία σοβαρή προσθήκη στο ιατρικό δελτίο συνεχίζει η ομάδα μας την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στο Αιγάλεω και εν αναμονή φυσικά της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άγγελος Οικονόμου τραυματίστηκε στην προπόνηση και υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο 27χρονος χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα μας, θα περάσει την Τετάρτη την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες προκειμένου να κάνει την απαραίτητη αποθεραπεία, με στόχο την επάνοδο του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS