Εκτύπωση αυτής της σελίδας
12 εκατ. θα λάβει η ΕΠΟ από τα τηλεοπτικά της Εθνικής, πόσα θα δώσει στις ΕΠΣ

12 εκατ. θα λάβει η ΕΠΟ από τα τηλεοπτικά της Εθνικής, πόσα θα δώσει στις ΕΠΣ

Η διοίκηση της ΕΠΟ θα λάβει 12 εκατ. ευρώ από την UEFA από τα τηλεοπτικά της Εθνικής και από αυτά προτίθεται να δώσει ένα μέρος των χρημάτων στις ΕΠΣ.

Η ΕΠΟ μετά από συζητήσεις με την UEFA προχώρησε σε επίλυση της διαδικασίας απόδοσης των οφειλών της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προς την ελληνική Ομοσπονδία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής μας ομάδας. Από τα πρώτα 3 εκατ. ευρώ που πήρε έδωσε 10.000 ευρώ στις Ενώσεις (από 10.000 ευρώ σε κάθε μία ΕΠΣ).

Στη συνέχεια την 1η Οκτωβρίου πρόκειται να πάρει άλλα 3 εκατ. ευρώ, στις 15 Νοεμβρίου άλλα 3 και στις 5 Γενάρη ακόμα 3 εκατ. ευρώ. Στο σύνολο δηλαδή 12 εκατ. ευρώ. Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως θα συνεχίζει να δίνει 10.000 ευρώ ανά Ένωση μετά από κάθε καταβολή δόσης.

Τα χρήματα αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA θα πρέπει να είναι έναντι δράσεων. Μέσα στις δράσεις περιλαμβάνονται και λειτουργικά έξοδα και έτσι οι ΕΠΣ θα πρέπει να στείλουν σχετικά ενημερωτικά έγγραφα.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS