Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυτή την απόφαση θα πάρει η ΕΠΟ την Παρασκευή για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες

Αυτή την απόφαση θα πάρει η ΕΠΟ την Παρασκευή για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες

Όπως έχει ανακοινωθεί από την ΕΠΟ την Παρασκευή 30/09 και ώρα 10:00 θα γίνει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα συγκληθεί την επόμενη ώρα της ίδιας μέρας (11:00), με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης θα αποφασιστεί η αναστολή όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών (και βέβαια της Γ' Εθνικής κατηγορίας). Να τονιστεί πως το θέμα του Μητρώου των Σωματείων παραμένει ανοιχτό, όπως εξακολουθεί να υφίσταται και η αντιπαράθεση ΕΠΟ - Πολιτείας.

Η ελληνική Ομοσπονδία είχε πάρει προ ημερών θέση για το Μητρώο των Σωματείων αναφέροντας τα εξής: «Η ΕΠΟ δεν μπορεί να δεχθεί το Μητρώο επειδή παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη, την οποία έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός. Επιπλέον, το Μητρώο αποτελεί ουσιαστικά μια περιττή διαδικασία αδειοδότησης, αφού υπάρχει η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, με την οποία νομιμοποιούνται όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Το τοπίο είναι ξεκάθαρο: η ΕΠΟ δεν πρόκειται να αποδεχθεί διαδικασίες που παραβιάζουν τόσο το δικό της Καταστατικό, όσο και πολύ περισσότερο τα Καταστατικά των FIFA και UEFA».

Πηγή: filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS