Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κλείνουν οι εκκρεμότητες σε Γ’ Εθνική και Super League 2 τις επόμενες ημέρες.

Κλείνουν οι εκκρεμότητες σε Γ’ Εθνική και Super League 2 τις επόμενες ημέρες.

Εάν δεν προκύψει κάτι δραματικό, το οποίο θα προκαλέσει νέα καθυστέρηση, οι εκκρεμότητες σε Γ’ Εθνική και Super League 2 θα κλείσουν εντός των επόμενων ημέρων.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ της Πέμπτης (29/9), που θα αποτελέσει συνέχεια της σύσκεψης της Τρίτης (27/9), θα παρθεί οριστική απόφαση για την υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού.

Παράλληλα θα ξεκαθαριστεί και το ζήτημα με την αναπλήρωση των κενών στην Super League ΄2 μετά τις αποχωρήσεις της Ξάνθης και του Εργοτέλη.

Μέχρι την προσεχή Δευτέρα, η ΕΕΠ θα κληθεί να αποφασίσει ποιες ομάδες θα πάρουν την πρόσκληση για την SL2.

Σημειώνουμε επίσης ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο την Τρίτη (27/9) επικύρωσε την άνοδο του Μακεδονικού καθώς απέρριψε την προσφυγή της Κοζάνης που ζητούσε να εφαρμοστεί η απόφαση του CAS.

Σε ό,τι αφορά το Μητρώο, κι εκεί αναμένονται εξελίξεις προκειμένου να λυθεί το θέμα που βάζει στον… πάγο τη Γ’ Εθνική και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS