Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάλι στο «περίμενε» η Super League 2 - Καμία απόφαση στην ΕΕ της ΕΠΟ

Πάλι στο «περίμενε» η Super League 2 - Καμία απόφαση στην ΕΕ της ΕΠΟ

Δεν ασχολήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την κάλυψη των κενών στην Super League 2.

Όσοι περίμεναν εξελίξεις για τις ομάδες που θα καλύψουν τα κενά στην Super League 2 μάλλον διαψεύστηκαν.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/9) δεν πάρθηκε καμία απόφαση για το κρίσιμο ζήτημα της κατηγορίας.

Δεν συζητήθηκε ούτε το θέμα του Αγροτικού Αστέρα, ενώ δεν έπεσαν στο τραπέζι οι προσκλήσεις συμμετοχής σε Ηλιούπολη ή σε άλλη ομάδα για να καλυφθούν οι θέσεις εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά η Super League 2 είναι για ακόμη φορά στην αναμονή κάτι που δικαιολογημένα προκαλεί εκνευρισμό στις τάξεις της.

Κατά τα άλλα, στην ΕΕ στάλθηκε επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με το νέο Εκτελεστικό Διευθυντή. Σε αυτήν έκανε λόγο για πραξικόπημα από πλευράς ΕΠΟ, εάν δεν γίνει διαγωνισμός και εξεταστούν τα βιογραφικά των υποψηφίων για τη θέση.

«Αν τον έχετε επιλέξει και καλούμαστε απλώς σαν μαριονέτες σε αυτό το συμβούλιο, τότε ξεκαθαρίζω ότι θα πρόκειται για ένα ακόμα πραξικόπημα εντός των κόλπων της Ομοσπονδίας και το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή.

Τέλος η η διεθνής επιτροπεία στην ΕΠΟ

Ο Τάκης Μπαλτάκος, εντωμεταξύ, γνωστοποίησε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο βγαίνει από τη διεθνή επιτροπεία, σε διοικητικό επίπεδο κι όχι στη διαιτησία.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την απόφαση πήρε από τις 16 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA.

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS