Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Τελειώνει" ο Ταουσιάνης από τον Λεβαδειακό - Ο πιθανός αντικαταστάτης του

"Τελειώνει" ο Ταουσιάνης από τον Λεβαδειακό - Ο πιθανός αντικαταστάτης του

Μια ακόμη αποχώρηση προπονητή από ομάδα της Super League 1 θα έχουμε τις επόμενες ώρες καθώς όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Ταουσιάνης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Λεβαδειακού μετά από πέντε αγωνιστικές.

Ο Έλληνας τεχνικός θα πληρώσει το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας της Βοιωτίας στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως μένει μόνο το τυπικό με την ανακοίνωση της αποχώρησης του 50χρονου προπονητή.

Μάλιστα ήδη έχει κυκλοφορήσει και το όνομα του διαδόχου του με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να είναι προ των πυλών για να αναλάβει την ομάδα της Βοιωτίας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Β' αναμένεται να παραιτηθεί χωρίς να έχει κάτσει καν στον πράσινο πάγκο σε επίσημο ματς, ενώ στο συμβόλαιο του υπήρχε σχετικός όρος στον οποίο θα μπορούσε να αποχωρήσει αν ερχόταν πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS