Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ηλιούπολη αντί Διαγόρα στη SL2!

Ηλιούπολη αντί Διαγόρα στη SL2!

Οριστική μπορεί να θεωρείται η απόσυρση του Διαγόρα από την Super League 2. Την θέση της θα καταλάβει η Ηλιούπολη.

Όπως τονίζεται σχετικά σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της “Δίκης” «και επισήμως η ΠΑΕ Διαγόρας δήλωσε την παραίτησή της από το πρωτάθλημα της SL2. Ήδη έστειλε το σχετικό έγγραφο σε ΕΕΑ, ΕΠΟ και στη διοργανώτρια αρχή. Την κενή θέση καταλαμβάνει η 5η των μπαράζ Ηλιούπολη».

Ως εκ τούτου, στο νότιο όμιλο στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα λάβει μέρος η Ηλιούπολη αντί του Διαγόρα, όπου παρεμπιπτόντως είναι η δεύτερη ομάδα από τη Ρόδο που εγκαταλείπει μετά τον Ιάλυσο που είχε πράξει το ίδιο ένα χρόνο πριν… Μάλιστα, εκεί που η Ρόδος ήταν να είχε τρεις ομάδες στη Super League 2, μετά και τον υποβιβασμό των “ελαφιών” δεν θα έχει καμία τη σεζόν που ακολουθεί.

Η Ηλιούπολη ουσιαστικά δικαιώνεται με τις κινήσεις που έχει κάνει ήδη στο μεταγραφικό τομέα, αφού θα λάβει μέρος οριστικά στη SL2.

athlitiko.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS