Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σύρραξη σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ημαθία! (video)

Σύρραξη σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ημαθία! (video)

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Σε ανεπίσημο φιλικό αγώνα που έγινε στην Ημαθία, μεταξύ Σελίου και Φυτειάς, υπήρξε σύρραξη μεταξύ των "φιλάθλων" που ευτυχώς δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις!

Αναλυτικά ο Γιώργος Φαρσαρώτος, από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες, αναφέρει σε μήνυμά του στα social media:

"Το νόημα των αγώνων είναι τα παιδιά να περάσουν καλά και τα χωριά του Βερμίου να έρθουν πιο κοντά..... μόνο αυτό μετράει.... Τα σημερινά έκτροπα στο τέλος ,που ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμοτερων δεν γενικεύθηκαν , αποτελούν θλιβερή υπενθύμιση προς όλους μας του σκοπού της διοργάνωσης... .

Θέλει προφανώς μεγαλύτερη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση απο ολους μας...θεατές,παίκτες,προπονητές...για την εμπέδωση του παραπάνω σκοπού... Τα παιδιά όλων των χωριών είναι φίλοι και γνωστοί από την Βέροια και αυτό το έδειξαν οι αγκαλιές μεταξύ τους στο τέλος και η απορία για αυτά που διαδραματίσθηκαν...το πείραγμα και η νεανική έξαψη είναι φυσιολογική σε αυτές τις ηλικίες και δεν πρέπει εξωγενείς παράγοντες και θεατές να την εκμεταλλευονται για δικές τους απρέπειες...

Σαν Σελιωτης και οικοδεσπότης ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους για αυτά που έγιναν σήμερα στην έδρα μας που υποδεχθηκαμε την Φυτεια.... Είμαι σίγουρος ότι πολλοί που θα δουν το βίντεο, που μου έστειλε φίλη , έχουν ήδη μετανιώσει για την συμπεριφορά τους....."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο δεν έλειψαν και κάποια επεισόδια και απρέπειες στο τέλος, Σέλι και Φυτεια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3.Το γκολ της ισοφάρισης του Σελίου μπήκε στο 90.Αμεσως μετά το γκολ της ισοφάρισης υπήρξαν εκατέρωθεν προκλήσεις και επεισόδια με παίκτες και θεατές που χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτερων δεν γενικευθηκαν.Με πολλά λάθη η Διαιτησία και προς τις δύο πλευρές. Τα γκολ μας Παπουλίδης 2 και Καραγιάννης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS