Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ομάδες της SL2

Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ομάδες της SL2

Σε δραματική οικονομική κατάσταση έχουν περιέλθει πλέον οι ομάδες της SL2!

Και αυτό γιατι περίμεναν τα χρήματα από το στοίχημα μέχρι τα τέλη Ιουλίου και η ενημέρωση που έχουν είναι ότι, μέχρι 31/12/2022 δεν υπάρχουν λεφτά από τα ποσοστά του στοιχήματος και πως η πληρωμή θα γίνει κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου του 2023!!!

Ολες οι ομαδες της κατηγοριας, βασιζόμενες στις υποσχέσεις της ίδιας της κυβέρνησης, έχουν αφήσει πολλές υποχρεώσεις της περασμένης περιόδου, περιμένοντας αυτά τα χρήματα και πλέον δεν μπορούν να ξεκινήσουν το παραμικρό για τη νέα περίοδο.

Ελλείψει χρημάτων, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν κινητοποιήσεις, με τις ομάδες να προσανατολίζονται να ακυρώσουν την κλήρωση του πρωταθλήματος και μαζί και την έναρξη του. Και αν δεν δοθεί λύση, τότε δεν θα υπάρξει πρωτάθλημα μέχρι τον Γενάρη. Κι αν τα χρήματα δοθούν τότε, θα ξεκινήσει τότε και το πρωτάθλημα!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS