Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ. Παπανδρέου: «Γιώτη, κάπου στο τσεπάκι σου έχεις την ταυτότητά μου…»

Γ. Παπανδρέου: «Γιώτη, κάπου στο τσεπάκι σου έχεις την ταυτότητά μου…»

Τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Γιώτη Τσαλουχίδη, εκθειάζει ο παλαίμαχος επιθετικός Γιώργος Παπανδρέου, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ένα παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στην Καβάλα και την ΒΕΡΟΙΑ, στο οποίο οι δυο τους έπαιξαν αντίπαλοι, με τον Γιώτη να παίρνει την ποδοσφαιρική… ταυτότητα του Παπανδρέου!

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ μία μονομαχία που είχα με τον Γιώτη Τσαλουχίδη. Ο Γιώτης παίζει στη Βέροια, εγώ είμαι στην Καβάλα και με παίζει man to man. Παιδιά είτε τράκαρα σε τοίχο είτε τζαρτζαριζόμουν με τον Γιώτη ήταν ένα και το αυτό. Ε, δεν θα σας πω για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Στο τέλος πήγα στα αποδυτήρια και του είπα: "Γιώτη, κάπου στο τσεπάκι σου έχεις την ταυτότητά μου, δώσε μου τη γιατί θέλω να βγάλω κάτι έγγραφα". Ήταν απίστευτος. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS