Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πλήρης απαλλαγή για Παναιτωλικό στην Επιτροπή Εφέσεων

Πλήρης απαλλαγή για Παναιτωλικό στην Επιτροπή Εφέσεων

Την πλήρη δικαίωση του Παναιτωλικού για την υπόθεση που τον ταλαιπωρούσε προχώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με αφορμή την κίτρινη κάρτα στο ματς με τον ΟΦΗ.

Τα «καναρίνια» πρωτόδικα είχαν τιμωρηθεί με 300.000 ευρώ πρόστιμο, όμως απαλλάχθηκαν οριστικά από κάθε εμπλοκή, ενώ στον Χρήστο Κουτσοσπύρο η «ποινή» του έπεσε στα δύο έτη αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την παρακάτω απόφαση.

Δέχεται τυπικώς και κατ’ ουσίαν τις εφέσεις των: 1) ΠΑΕ Παναιτωλικός, 2) Derek-Austin Cornelius και, 3) Χρήστου Κουτσοσπύρου.

Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο Derek-Austin Cornelius δεν κρίνονται πειθαρχικώς ελεγκτέοι, ως υπαίτιοι των παραβάσεων των διατάξεων των άρθρων 26, 27 και 29 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Αποφαίνεται ότι ο Χρήστος Κουτσοσπύρος κρίνεται πειθαρχικώς ελεγκτέος, ως υπαίτιος της παράβασης των διατάξεων του άρθρου 28 του Κώδικα Δεοντολογίας και του επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης να εκτελεί οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το άθλημα του ποδοσφαίρου για 2 έτη.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS