Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL2: Παράταση δηλώσεων και σέντρας!

SL2: Παράταση δηλώσεων και σέντρας!

Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός στη ΓΣ της Super League 2. Ραντεβού με ΕΡΤ για το μπόνους, αναμονή για Στοίχημα.

Η Γενική Συνέλευση της Super League 2 έγινε την Τετάρτη (06/07), εκεί όπου με ψήφους 18 ναι και 1 «παρών» του Πιερικού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Τα μέλη της λίγκας ενημερώθηκαν από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο για την πρόθεση της ΕΡΤ να μη δώσει μπόνους στις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 8-11, όπως προβλεπόταν, αλλά για τις θέσεις 1-7. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν γίνεται δεκτό και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται σχετικό ραντεβού.

Χρήματα, όμως περιμένουν οι ΠΑΕ και από το ποσοστό του Στοιχήματος. Εκτιμάται ότι το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα το ποσό θα εκταμιευτεί και οι ΠΑΕ θα ανασάνουν οικονομικά.

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής, δόθηκε παράταση ως τις 18 Ιουλίου. Η αρχική προθεσμία έληγε στις 7 Ιουλίου για την κατάθεση του παραβόλου, όμως η ΕΠΟ λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων δεν μπορούσε να στείλει τα έγγραφα με τις 4 ομάδες που προβιβάζονται από τη Γ' Εθνική

Σχετικά, τέλος, με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μεν η ημερομηνία που επιθυμούσε η Super League 2. Η σέντρα, αν όλα πάνε καλά, μετατίθεται για τις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς εκτός των άλλων η ΕΡΤ έχει προγραμματίσει μεταδόσεις για το Ευρωμπάσκετ.

πηγή: flnews.gr 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb