Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μπόνους... μετά τα μπαράζ

Μπόνους... μετά τα μπαράζ

Χρήματα από ΕΡΤ και Στοίχημα περιμένουν οι ομάδες της Super League 2. Στη συνάντηση με Γεραπετρίτη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Στα όριά τους βρίσκονται πολλές ομάδες της Super League 2, αναμένοντας έσοδα από την ΕΡΤ και από το ποσοστό της φορολογίας του Στοιχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρατικό κανάλι περιμένει τη διεξαγωγή και των μπαράζ της Βέροιας για να μοιράσει το μπόνους παρά τις πιέσεις της λίγκας, η οποία τονίζει ότι οι βαθμολογίες έχουν επικυρωθεί.

Σε ό,τι αφορά στο στοίχημα, την Τρίτη (31/05) ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ήταν παρών στη συνάντηση που έγινε με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τους Γιώργο Μποροβήλο (SL1), Κώστα Καραπαπά (Ολυμπιακός), Γιώργο Κοσμά (ΑΕΚ), Θοδωρή Καρυπίδη (Άρης), Αχιλλέα Μπέο (Βόλος).

Όπως αναφέρθηκε, θα κατατεθεί άμεσα τροπολογία για να πάρουν οι ΠΑΕ έναντι μέχρι τις 10 Ιουνίου και ως τις 30/06 να γίνει η εξόφληση. Αβέβαιο, λοιπόν, αν θα πληρωθούν ως τις 20 Ιουνίου τα απλήρωτα έξοδα διαιτησίας, ημερομηνία κατά την οποία έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν οι εξ αναβολής (δύο φορές) πειθαρχικές διώξεις.

Πηγή: footballleaguenews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS